Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

werkgevers

undefinedU als geen ander weet dat goed en gemotiveerd personeel goud waard is! Uw personeel is het grootste kapitaal in een onderneming. Het laatste dat wilt is personeel met (financiële) problemen. 

Mensen met geldzorgen zijn sneller afgeleid, presteren minder en zullen meer verzuimen. Geldzorgen kunnen allerlei lichamelijke en psychische klachten tot gevolg hebben. Het ziekteverzuim onder deze werknemers is beduidend hoger.

Hoe herkent u financiële problemen bij uw werknemer?

  • vraagt uw werknemer om een voorschot
  • staat uw werknemer vooraan indien er overgewerkt moet worden?
  • vraagt uw werknemer om extra uren
  • is er loonbeslag op het salaris van uw werknemer gelegd?

Dit kunnen signalen zijn dat uw werknemer geldprolemen heeft. In deze gevallen is het zinvol om contact op te nemen met budgetcoaching Amersfoort. Wij kunnen een afspraak plannen bij u op kantoor of bij de werknemer thuis. Wij gaan op een professionele en discrete manier om met de gegevens van uw werknemer en zullen alleen informatie aan u doorgeven na zijn uitdrukkelijke toestemming. 

Ook u als werkgever heeft veel te winnen bij een goede en structurele oplossing. De werknemer zal gemotiveerder op zijn werk verschijnen. Er zal sprake zijn van een betere vertrouwensband. U weet beiden dat u van elkaar opaan kunt!